Защо Прокуратурата и ДАНС искат да заличат Възраждане?
Задържани са двама висши служители на ГДБОП, които  са "опънали чадър" над наркогрупи, действали не само на територията на България.
 
Задържаните са шеф на сектора в Отдела за борба с наркотрафика и шеф на същия отдел в ГДБОП.
 
Главният прокурор не уточнил дали арестуваните шефове от ГДБОП имат връзка със заловените 327 кг кокаин в Студентски град и с двата тира, натоварени с лайм и ананаси, в кашоните на които са открити 500 кг от един от най-скъпите наркотици...
 
ГДБОП призоваха нашия организационен секретар Николай Дренчев на разпит, заради статус във фейсбук. В него той разказва как болница не приема пациент по спешност.
 
В същото време, докато ГДБОП  наблюдава фейсбук профилите на лидери на Възраждане, пропуска наркосделки за милиарди, минали през ръцете на техни служители...
Възникват въпросите:
ГДБОП с какво точно се занимава, кого обслужва и чии интереси пази?
 
Обръщам се към тези, които са подвластни на всяка клюка.
 
Нека си помислят:
 
Защо агенции с нулев авторитет и на ръчно комадване от едно лице, нападат Възраждане така, както би следвало да се действа срещу престъпници? А същевременно сред неговите служители има арестувани!?
 
Възраждане - извънпарламентарна партия, чиито членове са доброволци и най-обикновени хора...
 
Питате ли се защо след години опити не откриха един сред нас с далавери, незаконни имоти, нещо нередно и няма повдигнато нито едно обвинение към член на Възраждане, въпреки усърдието и ежедневните разпити и проверки?
 
Няма нищо голямо, нищо грозно, нищо нередно в нас. И това ги ужасява! Защото нито могат да ни изнудват, нито знаят как да преговарят с нас, когато нашите и техните ценности са различни.
 
Когато стана ясно, че с икономическа полиция, прокуратура, сметна палата, ГДБОП и за капак ДАНС няма да стане да ни сринат бързо и лесно, пуснаха медии, собственост на олигарси, да изливат "кофи с помия" отгоре ни.
 
Защото е факт, че контрол над фалшивите новини няма и последствия от това деяние - няма да има.
В противен случай, нямаше лидерът на Възраждане да е единствения политик в България, чийто имидж системно и целенасочено да е подложен на удари, чрез налагане на прякор в поръчкови медийни кампании. Дори политици като Борисов, Каракачанов, Доган, Пеевски и десетки други, в чиято нечистоплътност не се съмнява нито един българин, не са подложени на такива медийни и институционални атаки.
 
Не се ли питате защо? Запитайте се "Защо Възраждане?". Мисля, че отговорът ще бъде очевиден.
 
ПП. Ивайло Спиридонов си подал оставката. И?!
 
Автор: Искра Михайлова