Власт се лесно не дава! Последната агония на шайката в опит да задържи властта!

Днес в социалните мрежи се появи снимка, илюстрираща опита на ГЕРБ да мобилизира структурите си по места. Съобщение, което отчаяно зове всички от структурите да се качат в организирани автобуси, за да бранят вожда -предводител на мафията - Бойко Борисов. Отчаяният зов: „Присъствието е задължително” издава агония на умиращият „титан“.

Очевидно вкуса на властта хареса на Борисов, който до преди години се врътваше като обидена госпожица и подаваше оставка при първия народен призив за нея.

Сега обаче е различно. Хиляди не го искат, не го признават, осмиват го с всевъзможни колажи и го разпознават като убиец – убиецът на България.

Предателят, по време на чието управление, България заема първите места по смъртност и бедност и последните по раждаемост и грамотност.

Всички те, подкрепящите ГЕРБ, част от нея, част от мафията, която ни управлява, са задължени да присъстват днес в 19.00 ч. пред Президентството, за да организират контрапротест срещу Президента.

Днес ни бяха изпратени снимки, които показват как мафията се мобилизира, за да се бори срещу гражданите, за да продължи да завзема и ограбва Родината ни.

На снимките може да видите как статуквото се бори да остане на власт.

Главното действащо лице със списъка в ръка е Радиана Стефанова Стефанова, дата на раждане 12.09.1969 г., образование - висше, педагог, настояща месторабота: СУ „Екзарх Антим I”, гр. Казанлък – директор.

Госпожа Стефанова още е общински съветник от ГЕРБ  в Общински съвет Казанлък, член на комисията по здравеопазване, социална дейност и трудова заетост и член на комисията по образование, младежки дейности и спорт.

На снимките по-долу виждате как г-жа Радиана Стефанова, общински съветник от ГЕРБ,  по думите на очевидци,  запълва по списък три автобуса. В списъка е администрацията на Община Казанлък, на която ние българските граждани плащаме заплатата чрез нашите данъци.

Днес администрацията на Община Казанлък е спряла да работи, за да може в 15.00 ч. да бъде въведена по списък в три автобуса и да бъде изпратена пред Президентството на организирания от ГЕРБ контрапротест срещу Президента.

Тоест, днес граждани са изправени срещу граждани за пореден път.

Ето защо им е на ГЕРБ огромна администрация, за да и плаща с нашите пари и да я изкарва по протести като мечка на каишка да подскача в името на ГЕРБ.

Докато умиращият титан - мечкар се бори със зъби и нокти за власт. Власт, която ако днес изпусне, никога повече няма да получи.

Българският народ вече се събуди, изправи и обедини- Мафията Вън! Оставка на Гешев!