Следните две неща са НЕИЗБЕЖНИ: ВЪЗРАЖДАНЕ и ВЪЗМЕЗДИЕ!

Уважаеми приятели, съмишленици и съграждани (а в някои случаи и тройна комбинация от тези характеристики), днес е 06.09.2020г. , един от най-тачените български национални празници! Да ни е честит!

Днес, обаче, е и първия ми цял ден, в който се завърнах и ПРИСЪЕДИНИХ към свободния (с цялата си условност) свят, където са моите приятели, роднини и сподвижници – първите 24 часа на свобода, след около 80-те часа, прекарани в мизерия, безчовечност, безгръбначност, унижение и обиди, в сградите на 4-то РПУ в София, в Националната следствена служба на бул.“Г.М.Димитров“ и килиите на Софийския районен съд, поради факта, че станах част от изпълнението на поръчка от управленската мафия в борбата й за оставане на власт и в борбата й срещу единствената истинска, различна и независима партия на гражданите – ПП „ВЪЗРАЖДАНЕ“! Победата за народа ще дойде и в това вече не може да се съмнява никой!

Тук е мястото да изразя своята признателност към всички, които бяха съпричастни към съдбите на нас, неколцината задържани вследствие на поръчката възрожденци! Десетки от вас, скъпи приятели, висяхте с часове пред съответните сгради, скандирахте и се борихте за справедливостта, грижихте се да не останем без храна, дрехи, вода и защита, но си признавам, че ние знаехме, че ще направите това! Затова и останахме силни духом! Благодарим и ви прегръщаме!
Пожелавам скорошно възстановяване след операцията на най-пострадалия от репресиите наш събрат – И. Г., а също пожелавам подобна „радост“ да застигне поръчителите и причинителите на този варварски акт!

И помнете: никоя стена на правителствена сграда не е достатъчно дебела, никои врати не са неотваряеми и никой кордон не е съставен изцяло от идиоти, неосъзнаващи КОЯ Е ПРАВИЛНАТА СТРАНА, която да защитават! Поради тази причина, следните две неща са НЕИЗБЕЖНИ: ВЪЗРАЖДАНЕ и ВЪЗМЕЗДИЕ! Долу мафиотите в управлението! Краят им е близо!

ОСТАВКА-СЪД-ЗАТВОР ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ, КЪДЕТО И ДА СЕ НАМИРАТ!