Право на отговор, което медиите-мисирки не дават на Борис Накев
Право на отговор, което медиите-мисирки не дават на Борис Накев във връзка с тази статия:

24 часа  https://www.24chasa.bg/novini/article/7705888

Когато т.н. медии откажат право на отговор, възрожденските информационни канали остават единственият оазис на свободното слово.
Публикуваме правото на отговор без редакторска намеса и с оригиналния правопис.

"Под шоковото заглавие, което няма твърде много да критикувам, тъй като не плаша никой със смърт, но се съобразявам с нормалното желание на жълтите вестници като 24 чса да сеят паника и да търсят четаемост и скандал. Шокиран съм още от самото начало на статията, под заглавната снимка с мен, в самото начало е изписано, цитирам ''Борис Накев е шизофреник''. А Борис Накев, аз, не съм ли патриот, не бях ли гангста рап феномен през 2012-2014г., с милиони гледания в социалните мрежи и без нито една публикация за мен във вестниците и телевизиите на Делян Пеевски? Шизофреник не съм, и ако 24 часа не могат да докажат това, което твърдят, ще трябва да застанат пред съда. Тази безумна статия е четена от мои приятели, съседи, роднини, съученици, колеги, братя и врагове. Продължавам напред в статията. Там пише, че НСО им благодари за доноса. Т.е. 24 часа, които ме иронизират и обвиняват по-навътре в статията, че симпатизирам на бившата Държавна сигурност, някак не искат да осъзнаят, че не аз, а те са доносниците. Преди да издоносничат на главорезите от НСО, които наскоро щяха да убият медицинска сестра с кауза, опитвайки се да я съборят от перваза на Партийния дом, 24 часа можеше първо да се свържат с мен, имат ми кординатите, и да ме питат мисля ли да екзекутирам всемогъщото божество с маниакална нарцисистична шизофренична тендеция да тероризира българският народ, т.е. Бойко Борисов, или не. Е, 24 часа избързаха да ме натопят на властите, НСО и прокуратура, с което грубо погазват журналистическия морал и етика, което ми беше потвърдено че е точно така както го мисля, от правозащитната организация ''Репортери без граници - Германия''. 
 
Продължавам напред в статията... Там е записано, ''Видеото е гледано 215 пъти. Има 23 харесвания. То започва с гологлав младеж, облечен в черен суитшърт. Седнал е в ресторант, небръснат е и чете от листа...''. - Коментирам това. До колко съм младеж вече, не знам, станах на 31, но както и да е. Освен гологлав, както звучи угодно да е написано, т.е. агресивен, скинар или нещо подобно трябва да е подтекста на ''гологлав'', съм също красив и интелигентен, но това не е отметнато. Продължавам. Пише, че съм седнал в ресторант. Не, това е лъжа. Седнал съм, по време на кадрите, в бара на качествения австрийски хотел ''Moxy'', намиращ се на летище ''Schwehat''. И не съм облечен в черен суичър, а в тъмно синьо яке с висока яка.
 
И да продължа. 24 часа казват, че изпращам предупреждения спрямо всички гейове и лесбийки, т.е. съм хомофоб, мразя ги и ги предупреждавам с нещо. Това е лъжа. Сложили са в кавички някакви думи, които уж да са мои, но не съм ги казал. Може би по времето, когато бях до Боян Расате, щях да ги изрека, но съм видял през последните 11 години, че света не е само в черно и бяло. Доста е сив, като пушек от комин. По-натам съм наречен ''болен от шизоафективно разстройство мъж''. Моля 24 часа да представят източник на информацията за мои психиатрични заболявания, епикризи или свидетелства на вещи лица. Ако не могат, ще трябва да застанат пред съда. Всъщност, аз имам издадена диагноза, именно подобна и такава, по политически причини, за да бъда компроментиран политически, след като се отделих от БНС и отказах да съм част от системата и схемата. Да, по документи имам такива диагнози, но 24 часа нямат достъп до такива документи, а се позовават на информация изречена от самия мен в клипа, който приложих в началото, в който клип казвам, че съм ''диагностициран'', но реално не съм психиатрично болен и успорвам. Виждате ли как извиват думите ми срещу самият мен без след това да ми дадат и една дума да кажа, дори след като казах на Мартинов от 24 часа, че ако разговаря с мен ще му дам и неразкрито убийство, за което той явно не се интересува, защото изпълнява само гербаджийски поръчки, та ''независимият'' журналист дори ми се мерна пред очите на една снимка гушнат с педеружката Бойко Борисов. 
 
Пише също, че съм психично болен, натъртено отново, в следствие злоупотреба с наркотици. Това са пълни глупости и дори в скалъпените от режима на герб диагнози срещу мен, не пише такова нещо. Това си е чисто бълнувание на Мартинов от 24 часа. 
 
В заключение ще добавя, че не съм агент на ДС, както БългарияОнЕър ме представиха или казаха, че за такъв се представям в клип. Не, нито съм агент на ДС, нито пък съм намекнал дори, че може да съм. Имаше и статия от някакъв вестник, в която пишеше, че плаша с нож прасчото Цацаров и хомоса Борисов. Не. Е, не. Да покажат къде е този нож, къде съм го вадил, с какъв размер ми е ножа и пр. Не могат, защото такова нещо няма. Пишеше в друга от поръчковите статии, някъде из пресата също, че като ученик съм бил член на БНС. Вярно. Член, да, член като член. Т.е. само са пропуснали да кажат, че освен член съм се водил дясна ръка на Боян Расате, бил съм председател на БНС за Сливен, след като завърших училище се преместих в София, където бях ръководител на подготвителната група по идеологическа подготовка на цялото БНС - София, бил съм координатор по регионалните структури на БНС за цялата страна, репортер и журналист в политическата продукция ''Национална гвардия'' по ББТ с водещ Боян Расате, а при разцеплението на БНС през 2009-та година бях сочен за един от възможните заместници на Расате като лидер на организацията. Години след това, воден от разочарование, не се заминавах с политика, движех се около кръга ''Институт за радикален капитализъм'' на К. Манолов, водещ по БългарияОнЕър, воден от интерес в икономическата материя, но отказах да стана член, колкото и многократно да бях канен, защото се наплаших от политиката след опита си с БНС на Боян Расате. Години по-късно, 2015-2016 реших да се върна към политиката, но за мое голямо очудване не бях допуснат в нито една съществуваща политическа организация в страната с парламентарно представителство, дори за член. Т.е. - страх лозе пази. Много ги е страх от мен, цялата система.
 
За финал, казвам се Борис Накев, не съм агент на ДС, живея и работя в Австрия трайно вече 3-та година, 2017-та избягах от България, след като бях бит до смърт от полицаи на МВР - Сливен, което до колко знам все още се разследва от спецпрокуратурата, а след това и позорно осъден на 6 месеца психиатричен затвор. Т.е., защото като единица с целият си хъс, смелост и интелигентност, си позволявах остро да критикувам Бойко Борисов, една нощ в Сливен, ме смазаха от бой и мъчения с електрошок, българските полицаи, след което ме набутаха и в зандана за 6 месеца. За това избягах от България и ще се върна, когато реша, че имам силите да се отбранявам, срещу целият държавен апарат. Камикадзе не съм, за да се върна сега, ще се върна тогава, когато ще мога да ходя спокойно и свободно по българските улици. Живея в Австрия днес като дисидент и съм благодарен на благородният австрийски народ за гостоприемството и хуманното отношение към мен.
 
Благодаря на движение ''Възраждане'' за възможноста и аз да кажа нещо, а не само да бъда криво интерпретиран, демонизиран и т.н. Благодаря!"