Възраждане е уникална амалгама от представители на целия политически сектор, което я прави съвършения обединител в политически план!

КАКВО ЦЕЛЯТ ДНЕШНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ АНАЛИЗАТОРИ?

В ход е целенасочена кампания по отъждествяването на ПП Възраждане с крайно левия политически сектор, и пришиването на този етикет на партията. Това е новата опорка, която статуквото, в лицето на правителството на ГЕРБ и ОП, в комбинация с новите претенденти за власт от (РЕАЛНО)крайно десния сектор, са решили да използват като способ за манипулиране на общественото мнение с цел очерняне на родолюбивата политическа организация Възраждане!

И в тази подла и тенденциозна кампания се използват националните медии БНР и БНТ, както и олигархични ефирни медии. Но това са посредниците, които осъществяват транслацията към обществото, с водещи, които като малоумни повтарят това добиващо мантричен характер твърдение, да не би случайно някой да е пропуснал да го чуе! А за източник на тази гнусна лъжа се използват знайни и незнайни коментатори, анализатори и политолози, които по убеждение или друга мотивация изразяват този дълбокомъдрен извод.  Една от тези персони е Емил Соколов, докторант в престижния британски институт „Екзитър“, който твърдеше, че реториката на Костадин Костадинов е крайно неприемлива и това е партия, която  няма място на политическата сцена, което значи че много хора, припознали я като импонираща на убежденията им, не трябва да имат представители в бъдещия парламент! Е питам тогава, това ли е възвишената ви европейска демокрация,  която ни прокламирате, господа „евродемократи“? Според друг политолог пък, Възраждане е провокатора на протестите, даващ основание на властта да обяви, че се прави опит за метеж, и да използва това  като мотив за неподаване на оставка! Няма да коментирам това абсурдно твърдение, само ще препоръчам на тези „политолози“ да се запознаят с методите на протестиращите по света, например във Франция, или даже в съседна Гърция, където няма протест, непостигнал целите си!

И накрая да припомним истината по тази тема – Възраждане е уникална амалгама от представители на целия политически сектор, което я прави съвършения обединител в политически план! Тук има както сериозни бизнесмени, така и съвсем обикновени служители и работници в държавни и частни предприятия, като обаче забележете – тези в държавния сектор намаляват с всеки ден, понасяйки репресиите на властта под формата на тормоз и уволнения поради политическите си пристрастия и изявления против управляващата хунта! Така че в едно ново Народно събрание, всички фрагменти на обществото ще имат защитени интереси чрез една балансирана политика.

А твърденията че се задава едва ли не приемник на Че Гевара с комунистически възгледи и методи, ще увехне и ще бъде отмито към бунището на политанализа, за срам и позор на организаторите , изпълнителите и източниците си!

 

автор: Венцислав Георгиев